Bedrijfsloket

Home > Bedrijfsloket

bedrijfsloketHet bedrijfsloket van gemeente Giessenlanden helpt (startende) ondernemers. De bedrijvencontactpersoon is het eerste aanspreekpunt voor ondernemers. De bedrijvencontactpersoon kent de gemeentelijke organisatie, geeft antwoord op uw vragen of wijst u de weg naar de juiste afdeling of ambtenaar. Niet alleen bedrijven, ook verenigingen en instellingen kunnen zich richten tot het bedrijfsloket. Het doel van het bedrijfsloket is om de dienstverlening aan bedrijven in onze gemeente te verbeteren en om contacten met de Giessenlandse ondernemers te onderhouden. Met samenwerking wordt er meer bereikt.

Contact

Heeft u ideeën of plannen voor een bedrijf? Neem contact op met Petra Kramer, bedrijvencontactpersoon, via telefoon of e-mail en u kunt natuurlijk een afspraak maken. Het bedrijfsloket is bereikbaar op elke werkdag tot 12.00 uur. Op woensdag kunt u tot 15.30 uur terecht. Telefoon: (0183) 58 38 37, e-mail: bedrijven@giessenlanden.nl.

Zie ook: Het beleid van de gemeente Giessenlanden (pdf, 225kB)

 

Vergunningen

Transportcentrum Schelluinen-West

Infodesk Bedrijventerreinen

Relevante links

Weekmarkten

Veelgestelde vragen

Nieuws

 

Vergunningen

Formulieren voor het aanvragen van vergunningen vind u hier.

Transportcentrum Schelluinen-West

Het nieuw te ontwikkelen transportcentrum Schelluinen-West in de gemeente Giessenlanden, biedt plaats aan ondernemingen uit de sector transport en logistiek, alleen afkomstig uit de Alblasserwaard en Vijfheerenlanden. De achterblijvende locaties worden herbestemd met een beter passende functie. Enerzijds kan de sector zich op deze wijze bedrijfsmatig verder ontwikkelen, anderzijds geeft dit een kwaliteitsimpuls aan de kleine kernen in het Groene Hart.  Lees meer

Infodesk Bedrijventerreinen

Bent u op zoek naar een geschikte vestigingslocatie voor uw bedrijf? Via de website Infodesk Bedrijventerreinen (van de provincie Zuid-Holland) kunt u zoeken naar een vestigingslocatie die past bij uw wensen. U kunt daarbij putten uit de totale voorraad van bedrijvenlocaties in Zuid-Holland. Naast het zoeken van een geschikte vestigingsplaats kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief economie van de provincie Zuid-Holland, literatuur raadplegen en de laatste ontwikkelingen lezen op diverse bedrijventerreinen in deze provincie.

Relevante links

Antwoord voor bedrijven

Weekmarkten

In verschillende dorpen van onze gemeente worden wekelijkse (mini)markten gehouden. Hieronder vindt u een overzicht van deze markten:

 
Kern Locatie Dag
Arkel Plein 983 vrijdag
Giessenburg Plein aan de Dorpsstraat zaterdag
Hoogblokland Parkeerplaats aan de Schoolstraat / Hoeksteen donderdag
Noordeloos Parkeerplaats bij de Ned. Hervormde kerk zaterdag
Schelluinen Parkeerplaats Dorpshuis vrijdag
Hoornaar Parkeerplaats bij Dirk IV dinsdag

 

 Veel gestelde vragen

Archief