Hoornaar

Home > Plannen en projecten > Hoornaar

Voor wegafsluitingen en omleidingen binnen de gemeente Giessenlanden verwijzen wij u graag hier naar toe.


 

 • Hoogste punt Woonzorgcomplex Hoornaar

  Vorige week zijn de daken van het hoofdgebouw van het woonzorgcomplex Hoornaar geplaatst en daarmee is het hoogste punt van de bouw bereikt.

 • Start bouw Wozoco Hoornaar

  Op dinsdag 11 juni onthulde wethouder Elisabeth van Leeuwen-Klink samen met KleurrijkWonen-directeur Tjapko van Dalen een bouwbord als startsein voor de bouw van het Woonzorgcomplex De Zes Molens in Hoornaar.
 • Plantsoen kruising Hoornaar

  Het plantsoen kruising Hoornaar wordt opnieuw ingericht. Eerder reageerden omwonenden op het schetsontwerp. De reacties zijn (deels) verwerkt in het definitieve ontwerp. Het plantsoen wordt nu een ruimte waar gespeeld kan worden, fietsers kunnen stoppen om te pauzeren en waar de natuur een kans krijgt. Omdat er in de omgeving veel auto’s geparkeerd worden en vanwege de verkeersveiligheid op de Lage Giessen wordt voetbal ontmoedigd.
 • Voorlopig geen woningen op locatie dorpshuis in Hoornaar

  Het college van de gemeente Giessenlanden heeft besloten dat er tot na 2020 geen woningen worden gebouwd op de locatie van het voormalige dorpshuis in Hoornaar (project Hornedamme). Dit besluit is genomen om verdere verstoring van de woningmarkt in Hoornaar te voorkomen.

 • Start bouw woonzorgcomplex Hoornaar

  KleurrijkWonen start op 19 maart a.s. met de voorbereidende bouwwerkzaamheden van het woonzorgcomplex Hoornaar. Het complex zal ‘De Zes Molens’ gaan heten. Deze naam is tevens de naam van de nieuwe straat (zijstraat Lage Giessen) waaraan het complex wordt gebouwd.
 • Woon-zorgcomplex Hoornaar

  In Hoornaar komt een woon-zorgcomplex. Via dit deel van de site houden wij u op de hoogte van de laatste stand van zaken.

 • Project Kruising Hoornaar

  Het afgelopen jaar is er veel gebeurd rondom het nieuwbouwproject De Kruising in Hoornaar. Via dit bericht willen wij u informeren over de huidige stand van zaken en het vervolgtraject.

Archief