Noordeloos

Home > Plannen en projecten > Noordeloos

Voor wegafsluitingen en omleidingen binnen de gemeente Giessenlanden verwijzen wij u graag hier naar toe.


 

 • Architect Noorderhuis Noordeloos bekend

  De werkgroep Noorderhuis heeft architectenbureau De Zwarte Hond gekozen als architect voor het nieuw te bouwen Noorderhuis. De multifunctionele accommodatie in Noordeloos omvat straks een school met schoolplein, kinderopvang, peuterspeelzaal, huiskamer, bar, muziekzaal, sportzaal, opbaarkamer, vergaderruimte en dorpsplein. De laatste 3 overgebleven architecten hebben woensdagavond 28 oktober op een drukbezochte informatieavond hun ideeën laten zien aan de Noordeloose bevolking. De aanwezigen waren onder de indruk van de hoge kwaliteit van de gepresenteerde plannen en de bereidheid en inzet van alle aanwezige architecten om hun ideeën toe te lichten.
  Meer info
 • Buurtschool in Noordeloos

  Tijdens de sloop van de Buurtschool in Noordeloos is onverwacht asbest aangetroffen, afgelopen week heeft een gespecialiseerd bedrijf dit verwijderd en is het terrein weer vrijgegeven voor verdere sanering. Dit betekent dat de sloopwerkzaamheden weer zijn hervat, waarbij Aannemersbedrijf Oskam er alles aan zal doen om mogelijke overlast op het gebied van geluid, stof en trillingen zoveel mogelijk te vermijden. Wij verwachten dat de sloop eind volgende week wordt afgerond.

  Meer info
 • Noorderhuis

  Op 23 april 2015 is de Raad van de gemeente Giessenlanden akkoord gegaan met de programma’s van eisen voor het nieuwe Noorderhuis en het bijbehorende projectbudget. In de afgelopen maanden is gewerkt aan een samenwerkingsovereenkomst tussen partijen (gemeente/toekomstige Stichting Dorpshuis Noorderhuis/School met de Bijbel) en is het proces van de architectenselectie opgestart. Nadat de selectie is teruggebracht tot drie architecten zullen deze drie architecten hun plannen presenteren aan de direct omwonenden van de Nieuwe Weteringlocatie en de bewoners van Noordeloos.

  De presentaties van de architecten zijn gepland op woensdag 28 oktober a.s. Hiervoor is huis-aan-huis in Noordeloos een uitnodiging verspreid. De bestemmingsplanprocedure zal worden opgestart als de gekozen architect een voorlopig ontwerp heeft gemaakt. Het streven is om begin 2018 het Noorderhuis in gebruik te nemen..

  Meer info
 • Herinrichting Noordzijde 1e fase, Hobokenstraat e.o. te Noordeloos

  Met de reconstructie/herinrichting van de Noordzijde 1e fase, M.J. Veder van Hobokenstraat en aanliggende straten in Noordeloos willen we bereiken dat de wegen weer aan de technische eisen voldoen.
  Meer info