Werkzaamheden

Home > Actueel > Werkzaamheden

Op deze pagina vindt u een overzicht van de actuele wegwerkzaamheden. Alle actuele en geplande werkzaamheden in de regio vindt u hier.

 • Werkzaamheden verkeersbrug Kerkweg Giessenburg

  Vanwege onderhoudswerkzaamheden aan de verkeersbrug in de Kerkweg te Giessenburg, wordt de verkeersbrug afgesloten van 31-08-15 t/m 11-09-15. De brug wordt gedurende een periode van twee weken afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer zal omgeleid worden doormiddel van een omleidingroute (onderaan deze pagina). De fiets en voetgangersbrug blijft open en bereikbaar.

  Meer info
 • Afsluitingen N216 Schelluinen t/m 8 juli

  Op de N216 bij Schelluinen vinden tot en met woensdag 8 juli 2015 afsluitingen plaats. Het betreft het weggedeelte tussen de rotonde Griendweg/Sportlaan en de kruising met de N214. De provincie Zuid-Holland voert in die periode werkzaamheden uit aan het asfalt. Het verkeer wordt omgeleid. Bedrijven blijven beperkt bereikbaar.

  Meer info
 • N216 Gorinchem: afsluitingen in mei en juni

  Op de N216 bij Gorinchem vinden in mei en juni 2015 meerdere afsluitingen plaats. Het betreft het weggedeelte tussen Gorinchem richting Schoonhoven en de kruising met de N214. De provincie Zuid-Holland voert in deze periode groot onderhoud uit. Het verkeer wordt omgeleid via borden.

  Meer info
 • N216 Gorinchem: start voorbereidende werkzaamheden

  De voorbereidende werkzaamheden voor het groot onderhoud aan de N216 zijn gestart. Het betreft het weggedeelte tussen Gorinchem (km 0,5) en de  kruising met de N214 (km 7,6). De provincie Zuid-Holland voert in die periode voorbereidende werkzaamheden uit voor de verbreding van de fietspaden. Ook worden kabels en leidingen verlegd en bomen gerooid. De voorbereidende werkzaamheden worden eind mei 2015 afgerond. Eind mei 2015 start de provincie met het groot onderhoud aan de hoofdrijbaan en de fietspaden. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind september 2015 afgerond.

  Meer info
Archief